ВЕБИНАР-Предизвиците во третманот на лицата со хематолошки малигни болести во услови на пандемија со COVID-19

ВЕБИНАР-Предизвиците во третманот на лицата со хематолошки малигни болести во услови на пандемија со COVID-19

Пандемијата на COVID-19 донесе многу предизвици во секое поле на нашето живеење. Ќе се согласиме дека предизвиците се најголеми кај лицата со здравствени проблеми.
За таа цел, Здружението за xематологија на Македонија во соработка со Здружението ХЕМА организираа вебинар на тема Предизвиците на лицата со хематолошки малигни заболувања во услови на пандемија со КОВИД 19. Предавач беше  вон.проф.д-р Марица Павковиќ, хематолог, УК за хематологија во Скопје и активен член на Здружението за хематологија на Мекдонија.  Вебинарот го проследија во живо околу 90 учесници, а од денес е достапен и you tube каналот на ХЕМА.

https://www.youtube.com/watch?v=7UTe_6YzjPg

https://www.facebook.com/events/176199627712989?ref=newsfeed

Галерија

Категории

Пребарување

Најнови вести

Тагови

Популарни вести

Архива на вести