РК Вардар 1961 се приклучи во кампањата за подигнување на свеста за хематолошки малигни заболувања

Оваа година двојниот европски првак во ракомет, Вардар 1961 се приклучи во кампањата за подигнување на свеста за хематолошки малигни заболувања во организација на Здружението ХЕМА.

Прочитај повеќе