Работна средба со министерот за здравство д-р Беким Сали

Претставници на Здружението ХЕМА имаа работна средба со министерот за здравство д-р Беким Сали

Прочитај повеќе

ВЕБИНАР- Инфекции кај трансплантирани пациенти,вакцинација и предизвици за време на пандемија со САРС-КоВ-2

Здружението ХЕМА во соработка со Здружението за хематологија на Македонија на 23 декември 2021 година, со почеток во 18.00 часот

Прочитај повеќе

ВЕБИНАР-Предизвиците во третманот на лицата со хематолошки малигни болести во услови на пандемија со COVID-19

Пандемијата на COVID-19 донесе многу предизвици во секое поле на нашето живеење. Ќе се согласиме дека предизвиците се најголеми кај лицата со здравствени проблеми.За таа цел, Здружението за xематологија на Македонија во соработка со Здружението ХЕМА ќе организираат вебинар на 1 јули со почеток во 18.30 часот, во кој експерт од областа на хематолог

Прочитај повеќе