ВЕБИНАР- Инфекции кај трансплантирани пациенти,вакцинација и предизвици за време на пандемија со САРС-КоВ-2

Здружението ХЕМА во соработка со Здружението за хематологија на Македонија на 23 декември 2021 година, со почеток во 18.00 часот, на платформата Zoom одржаа вебинар на тема "Инфекции кај трансплантирани пациенти,вакцинација и предизвици за време на пандемија со САРС-КоВ-2".Предавач беше в.н.сор. д-р Злате Стојаноски од Универзитетската Клиника за Хематологија Скопје, активен член на Здружение за Хематологија на Македонија.
Вебинарот можете да го погледнете на следниот линк:

https://www.youtube.com/watch?v=xQKx7hC0O00

Галерија

Категории

Пребарување

Најнови вести

Тагови

Популарни вести

Архива на вести