Jапонски печурки - Шитаке, Маитаке и Реиши

Tри лековити јапонски печурки - Шитаке, Маитаке и Реиши т.н. медицински печурки веќе илјадници години се користат

Прочитај повеќе

Работна средба со министерот за здравство д-р Беким Сали

Претставници на Здружението ХЕМА имаа работна средба со министерот за здравство д-р Беким Сали

Прочитај повеќе

ВЕБИНАР- Инфекции кај трансплантирани пациенти,вакцинација и предизвици за време на пандемија со САРС-КоВ-2

Здружението ХЕМА во соработка со Здружението за хематологија на Македонија на 23 декември 2021 година, со почеток во 18.00 часот

Прочитај повеќе