Започна со работа здружението за помош и поддршка на пациенти со хематолошки заболувања

Формирано е со слободно здружување на граѓани, со цел да им се понудат поддршка и информации на пациентите, негувателите и семејствата засегнати од хематолошки заболувања.

Поврзани вести

Категории

Пребарување

Најнови вести

Тагови

Популарни вести

Архива на вести