Се одржа вториот конгрес за хематологија

На конгресот учествува околу 25 еминентни експерти од Европа и Америка, а беше посетен  на повеќе од 100 здравствени работници од Македонија.

Поврзани вести

Категории

Пребарување

Најнови вести

Тагови

Популарни вести

Архива на вести